GEMMA, Helsingborgs Day and Nights nya sammarbete!Gemma
, tidigare Mint and Vintage i Helsingborg byte namn i oktober 2009. Konceptet är desamma men Gemma blir en satsning på det egna för Karoline Ramult. Målsättningen är att aldrig vara en i mängden utan drivs utav att alltid överaska och gå sin egen väg. Exempel på detta är de kreativa samarbetena med frisörer, stylister och möbeldesigner. Nu har Helsingborgs Day and Night också fått chansen att samarbeta med Gemma, en älskvärd godisbutik som alltid bjuder på det där lilla extra.

Vi börjar samarbetet med detta inlägg med bilder och text för att presentera butiken. I fortsättning kommer det att finnas erbjudande, nyheter och så vidare, allt för ni läsare ska dra nytta av det. 
 
Gemma står för en tuff kvinna med attityd som inte följer trender utan snarare skapar sina egna, inom så väl mode som inredning och konst. Hon är kvinnan som alltid går sin egen väg.

Gemma har kläder, smycken och intredning från bland annat Dagmar, Carin Wester, Stories av Rikkemai, Botiker, J Dauphin och Zetterberg. Varje platt är handplockat med omsorg för att uttrycka din personliga stil. Skapa en stil som är bara din egen hos Gemma.

Under 2010 lanserar GEMMA en egen liten linje i begränsad upplaga tillsammans med designern Maria Lindblom Levy - MINK.

Välkommen till GEMMA på Karlsgatan 1B i Helsingborg.
Öppet: tisdag - fredag 11 - 18, lördag 11 - 15Foto: Isabelle Åkesson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Väder Helsingborg
RSS 2.0