William Hamilton, lördag 30/1 @ BakomPå lördag, 30 januari kommer William Hamilton till BAKOM. Med spelningar i New York, London och Berlin med stjärnor som Carl Craig, 2manydjs, Eric Prydz och Axwell kommer Hamiliton till Helsingborg med den senaste blaning av elektronisk disco, djup house och pumpande techno.

Plats: Billeplatsen 1 (BAKOM)
Tid: 00.00
150:- i dörren


Idag möter FC Helsingborg regerande svenska och europ mästarna!

Kl 19.00 på idrottenhus spelar idag FCH mot AIK IBF. Det kommer säkerligen bli en väldigt fartfyld och spännande match. Men FCH kommer att få kämpa eftersom AIK IBF är regerande svenska och europa mästare och har väldigt många landslagspelare i sin trupp.
Gå gärna dit och titta och försök uppnå ett nytt publikrekord!DJ LINE UP @ Pascha, lördagen den 30 januariMICK KASTENHOLT, en av Helsingborgs stora stjärnor på House-himmelen.
ALEXANDER ADSTEDT, vinnare av We ♥ Scandinavia och en äkta House DJ.  
TIM NORELL, kom precis hem från succéfull battle i Stockholm på Solidaritet.

Pascha Nightclub, hem för Re:X lördagar.
Adress: Prästgatan 14, Helsingborg
Ålder: strikt 18år (id krav för alla)
Entré: 100:- (inklusive garderob)
Öppet: 23-03

Gästlista och Bordbeställning görs på
Mail eller Telefon: Alex@paschaclub.se 
telefon 0709694005
alternativt 042-141811


20% rabatt på Hanky Panky trosor hos GEMMA!Just nu ger vi erbjudandet om 20% rabatt på Hanky Panky trosor hos GEMMA!
Finns i många olika färger.  
Gå till butiken och använd koden: Karoline!


KICK OFF på Tempel, fredagen 29:e JANTempel är tillbaka med en GALEN KICKOFF, för fjärde året i rad!

Säkra din plats genom att köpa VIP-Biljett @ Carlings i HBG city.

Pris: 100kr Ger dig entre + garderob samt företräde i kön!
Entré utan biljett: 120kr.
Leg 18år! Öppet: 23-Sent!


Första omgången av Popkorn, onsdagen 27 jan 19:00

  
 
Bilder: The Tivoli

Popkorn drar igång idag, onsdagen den 27 januari och kommer att hållas varje onsdag på The Tivolis stora scen. Både juryn och publiken röstar fram sina favoriter som går vidare till delfinalerna.

Kvällens band: Silent Lane, Glidslem, 8 STONE, Moment 22

Insläpp 19:00.
På scen 19:30.
13-årsgräns.
Entré 50 kr, TP 20 kr


Nytt klubb koncept; Club Lush på M/S Harmony, 30 januari

 

Club Lush är ett helt nytt klubb koncept som kommer att ha sin premiär i Januari månad på M/S Harmony, som är stor båt som ligger bakom The Tivoli i hamnen. Det kommer att bjudas på det bästa inom Trance världen.

ÅLDERSGRÄNS 18+
FÖRKÖP 100:-
DÖRREN 120:-

Till premiärfesten den 30 januari är dem bokat DREAS som just nu är en av Sveriges bästa inom Trance Producent/DJ. Biljetterna är ute för försäljning, lättast för det genom att adda Joakim_Helsingborg@Hotmail.com
på msn. Trevlig kväll Helsingborgare!

H&M-Divided kollektion för våren och sommaren 2010Ni har redan kunnat titta på H&Ms vår kollektion för 2010, The Garden Collection by H&M. Nu finns H&M-Divided kollektion för våren och sommaren 2010. Den finns att köpa både på nätet på hm.com och självklart i våra H&M butiker här i Helsingborg, Väla och Kullagatan.

Kollektionen innehåller för tjejerna mycket denim, maxi-klänningar och byxdresser, annars är det mycket blommigt. För killarna är det också mycket denim men även både rutiga skjortor och randiga t-shirts.


HBG's Day and Nights dag på Forzamässan

Foto: Angelica Sorbell
Här ser ni några utav oss i HBG's Day and Night! (ÄNTLIGEN så hade vi fått upp vår monter!)


Foto: Angelica Sorbell
Till vänster ser vi företagets Vice VD och vår inläggs-uppläggare, och till höger ser vi vår kära VD som ser till så att alla gör det dom ska och hela patrasket!


Foto: Angelica Sorbell
Under tiden som vi gick runt och fotograferade så delade vi ut lappar om vårt nya samarbete - Gemma!
Glöm nu inte att ni som har fått sådana här lappar hittar kodordet lite längre ner på sidan! 


Foto: Angelica Sorbell
Här står våra flitiga tjejer och ger folk med frågor bra svar!


Foto: Angelica Sorbell
En utav våra killar var ute och intervjuade olika UF-företag och olika gäng som marknadsförde andras företag! Stötte på väldigt många schysta personer som hade väldigt bra idéer!


Foto: Angelica Sorbell
Här är dom i full gång och delar ut lappar, snackar med ungdomar, kollar genom frågorna etc!


 

Sammanlagt var vi där i sisådär 9 ojämna timmar! med många skratt, seriösa diskussioner, trevliga människor, inspiration, företag som visade intresse för vårt företag, trötta huvuden och trötta ben - så klarade hela gänget av dagen med ett leende på läpparna! Vi vill tacka Forzamässan för att vi fick lov att delta med vårt företag! 
Och nästa gång så ses vi nere i Malmö, vilket också kommer bli en spännande upplevelse!

20% rabatt på Hanky Panky trosor hos GEMMA!Just nu ger vi erbjudandet om 20% rabatt på Hanky Panky trosor hos GEMMA!
Finns i många olika färger.  
Gå till butiken och använd koden: Karoline!


GEMMA, Helsingborgs Day and Nights nya sammarbete!Gemma
, tidigare Mint and Vintage i Helsingborg byte namn i oktober 2009. Konceptet är desamma men Gemma blir en satsning på det egna för Karoline Ramult. Målsättningen är att aldrig vara en i mängden utan drivs utav att alltid överaska och gå sin egen väg. Exempel på detta är de kreativa samarbetena med frisörer, stylister och möbeldesigner. Nu har Helsingborgs Day and Night också fått chansen att samarbeta med Gemma, en älskvärd godisbutik som alltid bjuder på det där lilla extra.

Vi börjar samarbetet med detta inlägg med bilder och text för att presentera butiken. I fortsättning kommer det att finnas erbjudande, nyheter och så vidare, allt för ni läsare ska dra nytta av det. 
 
Gemma står för en tuff kvinna med attityd som inte följer trender utan snarare skapar sina egna, inom så väl mode som inredning och konst. Hon är kvinnan som alltid går sin egen väg.

Gemma har kläder, smycken och intredning från bland annat Dagmar, Carin Wester, Stories av Rikkemai, Botiker, J Dauphin och Zetterberg. Varje platt är handplockat med omsorg för att uttrycka din personliga stil. Skapa en stil som är bara din egen hos Gemma.

Under 2010 lanserar GEMMA en egen liten linje i begränsad upplaga tillsammans med designern Maria Lindblom Levy - MINK.

Välkommen till GEMMA på Karlsgatan 1B i Helsingborg.
Öppet: tisdag - fredag 11 - 18, lördag 11 - 15Foto: Isabelle Åkesson


Skånederby i GA-Hallen HBBK - Malbas, 20 jan 19.00

Det blev seger för Helsingborgs killarna till slut med bara en poäng i form av en tip-in av när det endast återstod 1.7 sek på matchklockan i matchen mot St Helena, Skövde i lördags.  Efter en riktig rysare i Skövde är det nu dags för det stora Skåne-derbyt mot Malbas, från Malmö nu på lördag den 20 januari kl. 19.00 KOM OCH STÖTTA BASKET I HELSINGBORG!


RE:FRESH @ Pascha, lördag 16 januariVAR: Pascha
NÄR: Lördagar, 16 januari
HUR: House & RnB
TID: 23 - 09
ÅLDER: 18+


Odd Molly Vår/Sommar 2010

fullsize

Odd Molly vår och sommar kollektion 2010 finns nu tillgänglig på nätet på deras hemsida, här! Butikerna i Helsingborg som säljer Odd Molly är bland annat Zebra på kullagatan, Spirit på Väla och Tam Tam på söder m.m.


Holding; Fotoutställning på Dunkers, 14 januari

2006 blev boken Holding utnämnd till årets fotobok av Svenska forografers förbund. Det kommer från och med torsdagen den 14 februari finnas en utställning på Dunkers som bygger på fotografier från boken.

Anna Clarén som fotografen heter, fotade oavbrutet under en fyramånaders-period i hennes liv och det är där bildern från boken kommer ifrån. Som en dagbok porträttrar hon sig själv och personer i sin närhet. Boken och utställningen är lite som ett självporträtt, men även vår längtan och vårt sökande efter tillhörighet och närhet.

Vernissagen har som sagt premiär torsdag den 14 januari 17.00–19.00, fri entré på entré´plan. Utställningen pågår 15 januari–18 april 2010. Bild: Dunkerskulturhus

Biopremiär: Snabba Cash, 15 januariSnabba Cash är baserad på Jens Lapidus succéroman och har premiär fredag den 15 januari.
Daniel Espinosa står för regin. Boka biljetter och/eller se trailern här.


Nu drar popkorn igång på Tivoli

Den första deltävlingen drar igång nu på onsdag den 13:e Januari. Popkorn är en musiktävling för unga musiktalanger från Nordvästra Skåne. Tävlingen varar hela vägen in i Mars då den stora Grande Final ska avgöra vem som vinner.

Insläpp börjar kl. 19:00 och entrépriset är: 50kr

Läs mer här


 

 


H&M Garden Collection

Vårens romantiska och blommiga kollektion hos H&M kommer att släppas 26 mars.
Precis som namnet kan antyda är Garden Collections kläder gjort på ekologiska och återvunna material. Kollektionen har inspireras av "klorofyllstinna trädgårdar, soldränkta landskap och även 70-talets hippiechica flower power". Du hittar chiffongklänningar, shorts, väskor, skor, blusar, armband och sjalar, allt tillverkat på ett miljövänligt sätt.

FC Helsingborg 17/1-10

FC Helsingborg spelar mot Västerås söndagen den 17:e Januari kl.16:00 hemma på Idrottens Hus. Kom och stötta Helsingborgs stolthet i Svenska Superligan!
bild lånad här.


Götalandsserien, vägen upp till Div 1 börjar på 9 JAN


Best of Bowie på The Tivoli 8/1

 

På fredag den 8 januari firas Bowies födelsedag med Danmarks bästa tributeband, Heroes, Life on Mars, Space Oddity, Rebel Rebel, China Girl mfl.

Bowie tårta till de första 100 på plats!

Insläpp 20.00 
På scen 20.45 
13-årsgräns
Förköp: 130 kr 
På plats i entrén: 150 kr, TP 80 kr.

Biljetter kan köpas på We Love Music

RE:NEW 2010 9/1

 

Med renovering av RnB rummet och byte av lampsystem, öppnar Pascha upp för fest igen 9e Januari!

29:an i Baren den första timmen!

DJ:s DJ Tim Norell, Alexander Adstedt & Jonas Malmsten

Adress: Prästgatan 14, Helsingborg
Ålder: strikt 18år (id krav för alla)
Entre: 100kr (inkl. GARDEROBE)
Öppet: 23-03


Väder Helsingborg
RSS 2.0