HALLOWEEN @ Bara RockBara Rock kommer att på lördag den 31/10 bjuda på en helkväll
med creepy musik och spooky stämning.

Bästa utklädnad vinner 1 000 kr!

Happy Hour 19.00 - 23.00

Fri Entré, Leg 18


Halloweenfest på BAKOM 31 oktSkåneturen arrangerar Halloweenfest på BAKOM, lördagen den 31 oktober.
23 - 03
Tisdagsklubbens VIP kort gäller som vanligt.


HIF sista hemmamatch idag 28/10!

Gå och stötta vårt fotbollslag på deras sista hemmamatch. Som ni antagligen vet är det även Henrik Larssons sista match. Detta får ni inte missa!

Bild lånad härBandit Unsigned Tour 2009 31/10 på The Tivoli

andit Unsigned är en demotävling för alla olika typer av rockband där Bandits lyssnare utser Sveriges bästa demoband. 2007 års vinnare av tävlingen blev Union Square som i början av 2009 släppte sitt debutalbum via skivbolaget Warner Music. 2008 års version av Bandit Unsigned vanns av Stockholmsbandet Cervello vars vinnarlåt ”Stay and Bleed” släpptes via skivbolaget Bonnier Amigo och sedan dess spelas flitigt på Bandit. Debutplattan är på gång! I höst drar den tredje upplagan av Bandit Unsigned igång. Precis som förra året drar vi ut på turné tillsammans med våra vänner Jägermeister. Vi besöker fyra städer i landet innan det är dags för finalen i Stockholm. Regionsfinal Syd avgörs på The Tivoli! Mer info finner du på www.bandit.se/unsigned

Sonic Syndicate är svensk metalcore från Falkenberg. Sonic släppte sitt första album, Eden Fire, 2005 och kom ut med sitt tredje, Love and other disasters, 2008. Dessemellan har de turnerat mycket i Tyskland och Sverige, förstås, och är i dag ett av dom stora namnen på den svenska metallscenen.

Mer information hittar du här

Insläpp: 19:00
På scen: 19:30
Åldersgräns: 13 år
Förköp: 100 kr
På plats: 120 kr

Boka dina biljetter här

Bild och text The Tivoli

 
FC Helsingborg nu på söndag

Missa inte FCH-Balrog nu på Söndag på Idrottens Hus klockan 16:00!Bild lånad här


Sofia Karlsson på The Tivoli 29 oktober

Sofia slog igenom på riktigt 005 med Svarta Ballader. Albumet blev en kritiker- och försäljningssuccé och har sålts i över 80 000 exemplar. Sofia har vunnit både Svensk och Dansk Grammis 2006 och 2008 för Svarta ballader och Visor från vinden.

När? klockan 19:00
Ålder? 13
Förköp? 315 kr
På plats? 335


Du kan också boka sitt platser med två rätters meny på: 042-187171

Bild lånad här


VIVA LA MEXICO @ Pascha lördagen den 24 oktober!FRI ENTRÉ med medlemskort hela kvällen
FRI ENTRÉ med /stampus-kort
FRI ENTRÉ för alla mellan kl 02-03

Ålder: rek. 20år (18år med medlemskort)
Entré 100kr utan medlemskort eller /stampus-kort

Pascha Nightclub, Prästgatan 12-14
www.paschaclub.se


Twilightkväll på SF 19/11!

Torsdagen den 19/11 arrangerar Filmstaden en Twilightkväll. Kvällen inleds med den första filmen och vid tolvslaget visas New Moon. Biljetterna släptes idag, så skynda in och boka!Bild lånad här


VIVE LE CARDINAL 28 oktober
Onsdag den 28 oktober välkomnar Le Cardinal och människorna bakom Viva Le dig att återigen uppleva en speciell kväll tillsammans med dem. Viva Le Cardinal 28/10 23.00 - Sent

Entré 100 kronor
Ålder från 18 år


Påminnelse "Tjejdagen på Olympia" 28 oktober

Tjejerna intar Olympia före Avspark inför HIF sista hemmamatch mot Djurgården 28/10. Det bjuds på modevisning, show och mingel från kl. 16. En biljett kostar 320kr och där ingår bl a tilltugg från McDonald's, Mariannes Farm och Ramlösa, Show och modevisning från Senza Modello samt spännande utställare och andra roliga aktiviter bara för tjejer. Efter det blir det fotbollsmatch uppe på Olympias östra läktare.
BOKA BILJETTER HÄR!
Påminnelse! "This is it" den 28:e Oktober

Nu har det blivit dags! This is it visas nu på bio över hela världen i två veckor med start från Onsdagen den 28:e Oktober! Biljetterna kostar 100kr. Mer information hittar ni om ni skrollar ner på sidan Kultur.


               

Väsenvandring på Fredriksdal

På tisdag den 27/10 och onsdag den 28/10 kan du, din familj eller dina kompisar följa med på en spännande vandring på Fredriksdal. Där möter du skrämmande och hemlighetsfulla väsen från den gamla svenska folktron. När mörkret faller kommer det såklart att titta fram magisk väsen över Fredriksdals skogar, parker och ängar. Under vandringen kommer du även att få höra spännande historier och sagor som förknippas med troll och älvor.

Man går gruppvis och första gruppen börjar sin vandring klockan 17:00 och den sista gruppen börjar sin 20:30. Grupperna släpps iväg var sjunde minut och åldersgränsen är 6 år och uppåt.
För mer information läs här..Magnus Betnér på Stand Up Comedy 27-28/10

Under höstlovet v.44 är det dags för Stand Up Comedy på The Tivoli. Det är något som pågår ändå fram till den 16/12 med start nu den 27:e då Magnus Betnér kommer på besök. Han kommer även att uppträda den 28:e. Om du vill ha en garanterad sittplats så kostar det: 150kr och kan köpas på The Tivolis hemsida eller här.                                                                                                                                                           
             

UNGkonst på Dunkers

Till och med den 29/10 finns utställningen UNGkonst på Dunkers. UngKonst 2009 presenterar konstnärer under 30 år som bor i Skåne och på Själland. Utställningen visar 11 konstnärers verk. Syftet med projektet UngKonst är att stödja och uppmuntra unga konstnärer, samtidigt som den ska skapa intresse för ung konst hos allmänheten. UngKonst är tänkt att bli ett forum för unga konstnärer.

För mer information klicka här


Bild lånad härFN-vecka på Dunkers! start 19/10

Under veckan kan man träffa barnorganisationen UNICEF och se flera olika spännande uppträdanden.

Måndag 19/10: Grundskolan Synkopen ger en kosert.

Tisdag 20/10: Musik och filmkonserter med Dunkers unga.

Torsdag 22/10: Musik elever från Högastenskolan ger stödkonsert till UNICEF i RumEtt.

Fredag 23/10: Konsert med Unicef i Teatersalen för världens barn. Musik och sång framförs av barn och unga. Det lottas ut Henke-bollar och artistframträdanden med bland andra Nilla Nielsen. Samma kväll anordnas danskonsert i RumEtt med Illstar Allstars, De La Kings och Multiteket Allstars 

Lördag 24/10 FN-dagen: Dansworkshop i olika stilar för alla åldrar.

Söndag 25/10: Veckan avslutas med den prisbelönta musikteaterföreställning "Jag är här nu" som blandar pop med världsmusik.

För mer information, klicka här                                                                   

Bild lånad här


Basket i GA-Hallen 18 oktober dam och herr!


LADIES NIGHT @ Pascha, Lördagen den 17 oktoberPascha Nightclub, Prästgatan 12-14

FRI ENTRÉ med medlemskort hela kvällen
FRI ENTRÉ med /stampus-kort
FRI ENTRÉ för alla mellan kl 02-03

Ålder: rek. 20år (18år med medlemskort)
Entré 100kr utan medlemskort eller /stampus-kort

Bild, läs mer här!


Gratis Idrott - Skolstaden Helsingborg

Skolstadens IF har i samarbete med Skåneidrotten och föreningslivet i Helsingborg många fina erbjudanden varje vecka. Dom erbjuder gratis idrott för alla elever inom Skolstaden och det är såklart frivilligt.

Har du funderat länge på att testa någon sport du aldrig testat så ta med dig ett gäng polare och testa på sporten för första gången. Vem vet, du kanske fastnar för den? 

Det kommer inte finnas några tränare på plats men ni får tillgång till lokalerna och den utrustning som behövs. Vid några tillfällen måste ni visa intyg för att bevisa att ni är elever inom Skolstaden. Läs mer om detta här..


bild lånad här


3 BAND på The Tivoli 21 oktober

Industri Royal
Höstturnén är på rullning.  Innan dem drar ut på Europaturné kör dem en avstickare till Helsingborg. I höst släpper dem en ny singel. Efter Europa har dem en mängd datum i Sverige bokade.
Läs  och lyssna mer här.

Goliath And The Giants
Efter segern i årets Popkorn där killarna från Bjuv besegrade allt motstånd har dem spelat på ett flertal festivaler bl a Siesta och Helsinborgsfestivalen. Nu är dem här igen för att glädja den trogna livepubliken.
Läs och lyssna mer här.

Rocket Space Monkeys 
Efter bara ett halvår tillsammans och tre spelningar ställer dem sig på Tivolis scen för första gången.
Läs och lyssna mer här.

Insläpp 19:00
På sen 19:30
13-årsgräns
Entré: 100:- (ej förköp)
Tivolipass, SFR- & ABF-medlemmar 50:-BIK BOK Höst 2009

HÖSTMODE OCH NY ACCESSOARLINJE HOS BIK BOK!

Bik Bok har i höst delat in sin kollektion i två delar. Luxury Punk är en cool och skönt avslappnad kombination av glammigt och ruffigt. Här blandas gnistrande paljetter och glänsande satin tillsammans med trasigt jeanstyg och tighta skinnjackor. Neo Grunge är inspirerat av den klassiska grunge- och lager på lager looken. Mixa din stil med rutiga skjortor, stickade oversizetröjor, mockakjolar, varma jackor i tweed och fuskpäls och toppa outfiten med en slarvigt knuten sjal. Priserna ligger på budgetnivå, mellan 99 och 399 kronor.

Bik Bok lanserar dessutom en nya accessoarkollektion som heter Sassy Manii. I utbudet kommer du att hitta smycken och accessoarer i både klassisk och trendig stil. Priserna starta på ca 49 kronor.

Bik Bok hittar du på Väla i Helsingborg, femte ingången.
Titta i deras stylebook och på deras kollektioner här! 


OV Helsingborg - Lugi HF

Efter två raka förluster för OV på hemmaplan är det nu dags att ta sig an Lugi HF kl. 19:30 i idrottens hus. Det blir en svår match för våra grön/vita kämpar, men med ert stöd så ska det nog kunna gå vägen. Så åk och visa ditt stöd nu på Torsdag!


 

 

 


Sofi Hellborg till Dunkers

Onsdagen den 14 oktober klockan 19:30 kommer Sofi Hellborg till Dunkers. Sofi är en etablerad saxofonist, sångerska och kompositör. Hon har släppt sex stycken cd-skivor och det säger en hel del. Hennes musik är en blandning av afro, funk och jazz.

Sofi har spelat med många kända artister, och hon har även rest en hel del, som tillexempel till Kamerun för att komma den afrikanska musiken närmre. Hon har även varit i London där hon direkt blev medlem i Highlife bandet Orchestre Jazira. Efter London stack hon till Paris där hon arbetade som heltidsmusiker och arbetade med många kända artister.bild: dunkerskulturhus.se


Tjejdagen på HIF - modevisning, show och mingel!

Tjejerna intar Olympia före Avspark inför HIF sista hemmamatch mot Djurgården 28/10. Det bjuds på modevisning, show och mingel från kl. 16. En biljett kostar 320kr och där ingår bl a tilltugg från McDonald's, Mariannes Farm och Ramlösa, Show och modevisning från Senza Modello samt spännande utställare och andra roliga aktiviter bara för tjejer. Efter det blir det fotbollsmatch uppe på Olympias östra läktare.
BOKA BILJETTER HÄR!Fri entré på Fredriksdal

Med sina museer och trädgårdar bjuder Fredriksdal på upplevelser för alla åldrar, hela året. Från och med 1 oktober och till med Mars 2010 är det fri entré! Kom och ströva i de vackra trädgårdarna och se hösten göra enré. Läs mer här. Bild: Fredriksdal


FAME

Imorgon, 9/10 har omarbetningen på succéfilmen FAME premiär. Filmen handlar om en talangfull grupp av dansare, sångare, skådespelare och artister under deras fyra år på New York City High School of Performing Arts. En kreativ skola med hård konkurrans där elever från alla delar av samhället får chansen att nå sina drömmar och uppnå riktig berömmelse...

En absolut sevärd film om den håller samma mått som orginalet!

Klicka här för att se trailern och boka dina biljetter.


Bild lånad här

Wallmans Golden Hits har dragit igång

Gå med företaget, ta med dig vännerna eller familjen på en kväll fylld med musik.

Restaurangen öppnar kl. 19.00 och showen startar strax där efter. Det serveras mat och
dryck under showens gång. Ca kl. 23.00 är showen slut och lokalen förvandlas till den populära nattklubben Schlagerbaren.

För mer information, priser och bokning klicka här


Bild lånad här


Sverige VS Danmark på The Tivoli 10/10

Nu är det dags att visa vad landslaget går för och vi hoppas på en efterlängtad revansch mot vårt grannland Danmark!  

När? The Tivoli öppnar 18.00 och avspark 20:00 Matchen visas både i Stora salen och i Vinylbaren.

Boka ert bord på 042-187171

 


 Bild lånad här


FC Helsingborg - Warberg IC

Fredagen den 9/10 klockan 19:00 är det dags för innebandymatch i svenska superligan. FC Helsingborg tar emot ett obesegrat Warberg på IH. Vi kommer säkerligen få se en fartfylld match med många mål och varje gång Warberg kommer till stan för att möta FCH så brukar det alltid bjudas på en underhållande match. Så det är bara att komma och kolla!


bild: fch.nu


Helsingborgs stad skapar idrottsoas!

Öster om Idrottenshus och Olympia vill Helsingborg skapa ett grönt aktivitetsområde. Det ska vara en plats för spontana idrotter. Nu har DU möjlighet att önska vad området ska innehålla! Det kan vara allt från en dansbana till strandfotboll. Så var med och påverka, klicka här för att ge dina tips och synpunkter.


Bild lånad här


HELSINGBORGS BASKETBOLL KLUBB GÖR PREMIÄRHelsingborgs nya basketbollförening har för tillfället sina två äldsta lag i Div 2, bägge lagen har seriepremiär imorgon, LÖRDAG 12.30 respektive 14.30. Bägge lagen har som mål att ta sig upp i Div 1 nästa säsong, vilket dem verkligen har kvaliteter till eftersom att damerna var där förra året men blev nerflyttade av konkursen av Helsingborgs Basket, herr laget har förstärks av forna elitbasketspelare. Kom och följ lagen på denna spännande resa mot toppen. Den börjar NU!

Kom och stötta i GA-Hallen, kom och hjälp till att basketkulturen växa sig ännu större i vår stad! Väder Helsingborg
RSS 2.0