JULPAKET PÅ Helsingborgs HOTEL!

Boka ditt julpaket! Just nu finns det många fina erbjudande på våra hotell i stan. Bo mitt i centrala Helsingborg och känn julstämningen. Handla julklapparna både i Helsingborg och i Helsingör, besök våra julmarknader och avrunda dagen med ett traditionellt julbord eller varför inte en tur till Tivoli i Helsingör.

JUL PÅ TIVOLI. Bo 3 nätter betala för 2! Dubbelrum på StayAt Helsingborg. Båt t&r Helsingborg- Helsingör. Tåg t&r Helsingör- Köpenhamn. Inträde Julmarknad Tivoli. Boka här.

JUL PÅ TIVOLI. I paketet ingår en övernattning i dubbelrum på Elite Hotel Marina Plaza inkl. frukostbuffé, färje- och tågbiljett till Köpenhamn och entrébiljett till Tivoli. Boka här.

JULMARKNAD PÅ TIVOLI. Upplev en långhelg i Helsingborg, bo centralt på Hotell Viking, åk till Julmarknaden på Tivoli i Köpenhamn, en upplevelse med all sin belysning och utsmyckning i träden och längs stigarna, besök tomtetälten, de många bodarna med olika försäljning av pynt, julklappar, mat och dryck. I paketet ingår: - Övernattning med vår goda frukostbuffé - Båt T&R Helsingborg - Helsingör med Scandlines - Tåg T&R Helsingör - Köpenhamn med DSB - Inträde till julmarknaden på Tivoli, Köpenhamn. Bok här.

JULTURA PAKET. Ta en helg ledigt, åk till Helsingborg och bo på Elite Hotel Marina Plaza med vårt Jultura-paket. I paketet ingår tur- & returbiljett till Helsingör med öl & smörgås ombord på båten, julbord med dans i Restaurant Aqua samt en övernattning med frukost. Boka här.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Väder Helsingborg
RSS 2.0